Me?

Hmmm…

  • Born in Medan
  • Will be 27 this year
  • Gemini
  • Loves to sing, loves to dance
  • Loves to watch movies, and to read books
  • Big, big dreamer
  • Short-tempered
  • Yet loving
  • And caring
  • Loves to eat… very much! Haha…

 -Stella K Rajagukguk-

Advertisements

23 Responses to “Me, Myself, and I”

  1. Marudut R. Napitupulu Says:

    then…it’s vey nice to know a person like you. May your day be a day of growing, shining, caring, and sharing in happiness with all your firendster.

    Btw sesama batak..
    “Horas ya Neng.
    Sai horas-horas be ma hita”
    🙂

  2. Okta Sihotang Says:

    mo nanya negh…katanya dari balige yak ??
    blh kenalan nggak ??
    bls ke blogku yak..
    *ngarep mode on*

  3. Okta Sihotang Says:

    dah aku balas..
    kita ngomongnya di email aja yak kak
    ini email aku if05046@students.del.ac.id

  4. riyanthi Says:

    Horas sian si Riyanthi…

  5. Annette Says:

    Hi!
    Thanks for all your visits; hope you’ll keep coming back!

    I’m a little jealous, because I live in Omaha, US, these days, and there’s not an Indonesian restaurant in sight. Hanging on for dear life to those last packets of sauce I brought back from Holland last time I visited my family.

    Annette

  6. Annette Says:

    yes, it is that much fun. Which is why I’m done with it…the end results are great, though.

    🙂


  7. Horas kak..
    Mo bilang itu aja 😀

  8. Siallagan Says:

    salam kenal. salam hangat juga…

  9. latree Says:

    salam kenal dari orang jawa yang also loves to sing and workout,and also big dreamer-short tempered- loving and caring…. but hate to eat…

  10. Panda Says:

    makasih banyak atas apresiasimu atas ceritaku. itu bukan kisah nyata, meski sebagian dikuatkan oleh hal-hal nyata. makasih ya itoku?

  11. tonggo Says:

    hai ito, stella…
    pa kabar?

    besok tanggal 10 – 11 aku di Jakarta, liputan A Mild Live Wanted II…

    kalau ada waktu ntar kita ketemu, ya
    thanx

  12. ignatius BANUREA Says:

    Horas,
    Syalom…

    “Short-tempered” itu gampang marah ya?
    Suka maen “sur sar” aja, klo lagi kesal ya?

    Ignatius Banurea
    BPS EP 2008

  13. butarbutar Says:

    kak stella… masih ingat aku ga yah…?? hiks… lama banget ga ketemu… ga sengaja rolling sampe di blog nya kk… hap:) ketangkap deh… o iya… kak agustina aka titin, kak nova angreni, n kak marlina manurung dimana aja yah?? dulu kk titip foto 4 gadis cantik waktu aku pindah dari yasop ke medan… masi ingat?? semoga.. hehe… kapan kk nyanyi lagi??

  14. Juliakin Pasaribu Says:

    Horas, Syallom aq mau kenal ama u boleh kan? bls ke email aq yachh..tolong jangan liat nama nya aq udh gede kok gk anak2 lg.
    ucok_juliakin@yahoo.com


  15. Hai, Ka …
    Ntah nge-link dari mana dulu nih, makanya bisa nyampe ke blog Kakak ini.

    Aku bakal sering datang. 😀

    Btw, waktu Natal parYASOP kemaren, aku nunggu2 Kakak, loh … Kangen aja. Udah lama ga ngobrol2, hehehe… 😀

  16. R.A Sirait Says:

    Hola!!!Syalom,,Cuma mau nyapa aje,,hehehehe

  17. salean85 Says:

    Hobas

    Eh Horas, gw gak ngerti banget english ajarin kita dong? ;))

    eh Jangan lupa berkunjung ke http://www.matupang.com ya? aku menunggu kehadiranmu

    Kalau uda nyampe tinggalkan jejak di Shoutmixnya ya?

    Da…………..!

  18. christianus o manik Says:

    ???? just 2 say hai

  19. lubin Says:

    Brilliant, cheers, I will visit again now.

  20. -yola- Says:

    So proud having multi talented and smart friend like you, Neng…
    Keren banget Blog-mu ini !!
    Macam mana pulak lah membuat blog ini, ajarin dong, Neng
    yg aku tau membuat onar aja sama membuat anak :))
    =))º°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º≈º=))
    Anywei,Congratz for this blog, I’ll visit very often!

    1. estrelladion Says:

      Yolaaa… You put a red hot blush on my cheeks! I’d rather be strong and confident and resourceful like you, Dear.
      Anyway, ntar kalo aku main ke rumahmu lagi, aku ajarin pun cara buat blog yah. Tempat buatmu curhat about being a mother of 2 and a wife of a (authentic) Batak man 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s